Je bekijkt de reis...

a
A
10 mei 2015 10:00 | Door: Maryam
Lieve naat,
Jij haren knippen hahahahahaha! Hoe ben je in godsnaam daarmee weg gekomen!
Je bent ookwel geloofwaardig denk dat dat het zal zijn.
Tuurlijk zal iedereen je daar missen en jij hun ook maar wij missen je ook en je mag nu wel terug komen. Je kunt terug kijken en heel erg trots zijn op je zelf, ik ben dat zeker! Je hebt zoveel Goeds gedaan voor die mensen daar zullen ze je eeuwig dankbaar voor zijn. En bovendien scoort het heel wat puntjes bij de heer boven ons.
Geniet van je laatste dagen op de malediven weet dat heel veel mensen nu in jou schoenen Willen staan.
Love you xxx
10 mei 2015 10:58 | Door: Sarah
Hi Nathalie,
Wat leuk en mooi om je laatste SL blog te lezen! Je hebt echt super veel betekend voor de kinderen in het weeshuis, je kan echt super trots zijn op jezelf! Geniet van de Malediven, je hebt het verdient!!!
We zien elkaar snel in A'dam!!!
Xxx
10 mei 2015 12:13 | Door: Maouassif
Lieverd,
Wat een ervaring, en dat kan niemand je weg nemen.
Wat heb je leuke rok aan (op de foto)
10 mei 2015 15:34 | Door: Brenda
He Naat, wat een geweldig avontuur! Wat zal jij anders in het leven staan! Heel veel bewondering voor wat je hebt gedaan! Ga lekker genieten op de Maladiven... Enne zo zie je maar weer iedere gek kan knippen
10 mei 2015 16:30 | Door: Manon
Liefje, wat een mooi verhaal weer! Erg leuk hoe je schrijft. Ik dwaal echt even helemaal af als ik aan het lezen ben. Morgen over een week ben je er weer. Ik kijk er naar uit. Jij misschien iets minder ;)! Geniet van al het mooie op de Malediven. Je hebt het verdient. Dikke kus voor jou van mij en natuurlijk ook van Kai. Xxx
10 mei 2015 20:25 | Door: Kristel
Toppertje!! Je laatste dag alweer! Dat zal wel een heel gek gevoel zijn, 2 maandjes lijken voorbij te zijn gevlogen. Je mag echt trots op jezelf zijn wat je daar voor de weesjes heb kunnen betekenen. Lieverd heel veel plezier straks op de Malediven! Tot de 18e, ik kijk er in ieder geval naar uit :)!! Dikke kus!
10 mei 2015 20:58 | Door: Elise
He topper! Zal je fijne verhalen missen, maar ben erg blij dat je weer bij ons komt! Zal wel weer ff wennen zijn om thuis te komen. Je bent een held, die liefjes zullen je nooit vergeten...Geniet nu nog lekker van al het moois op de Malediven!
10 mei 2015 21:51 | Door: Laura
Ahhh Naatje, wat een ontroerend verhaal! Je hebt zo'n indruk achtergelaten bij de kindjes, wat hartverwarmend moet dat voor je zijn! Dit is een ervaring die je nooit meer zult vergeten. En wie weet heb je het reisvirus nu helemaal te pakken. Hihi!
Maar eerst genieten @ de Malediven nu. Even van alle luxe gebruik maken alhoewel je dat misschien helemaal niet meer zo belangrijk vindt!
Al met al, je bent een kanjer! Je mag ontzettend trots op jezelf zijn!
Take care en geniet van de Malediven!
Dikke kus!
10 mei 2015 23:24 | Door: ron hagenstein
Vind je echt dat ik zo hard snurk?
Dacht dat het wel meeviel. Mama wende er ook heel snel aan. :-)
xxx pap
11 mei 2015 09:47 | Door: Amra
Hi meid, wat super leuk om al je verhalen te lezen. Je hebt zoveel meegemaakt en zo indrukwekkend allemaal. Je hebt het echt heel goed gedaan. Geniet van je welverdiende vakantie en fijne reis terug.
Je bent een topper! Liefs, Amra
11 mei 2015 10:25 | Door: Annemieke
Hi Lieverd,
Wauw wat een verhaal, ben trots op je! Vooral het gedeelde met die luizenkammetjes, my god dat jij dat ooit zou doen - respect! Zo mooi wat deze reis voor jou én voor hun heeft betekend, dit vergeet jij (en zij) nooit meer! Nu nog even lekker genieten op de Malediven, lekker bijslapen en bruinen (want je bent nog niet bruin genoeg :p)
Heb heeeeeel veel zin je weer te zien en al je verhalen te horen, heb je gemist xxxx
11 mei 2015 12:04 | Door: Naomi
Hey Naatie,
Wat een leuke blog weer!!, wees maar trots op jezelf.
Je bent alweer bijna terug in Nederland wat is de tijd voorbij gevlogen!
Zodra je terug bent gaan we samen een winner taco eten !!
Dikke kus Naomi
11 mei 2015 13:29 | Door: Kim
Hi lieverd.
Wat een mooi verhaal weer. Zo bijzonder wat je allemaal meemaakt. Je bent nu op de Malediven en lekker aan het genieten en relaxen. Heel veel plezier nog en tot snel. Liefs Kim.
11 mei 2015 14:46 | Door: Baps
Lieve naatje,
Volgens mij ga jij het reuze saai vinden in Landsmeer.
Ik ga wel even naar De Stap en je aanmelden als luizenzuster met zeer veel ervaring.
Krijg de kriebels als ik het lees.
Ben blij dat je ook veel van het land hebt kunnen zien.
Nu nog een weekje genieten op de maladiven, heerlijk.
Ben ook wel weer blij als je straks weer terug bent.
xx
12 mei 2015 12:34 | Door: Rianne
Je kwam, zag en overwon! Wat een prachtige ervaring heb jij in het mooie Sri Lanka gehad..en wij hebben op afstand met jou meegeleefd en -genoten. Nu nog even keihard genieten van zon, zee, strand en snorkelen...lekker slapen en uitrusten en alles nog eens opnieuw beleven en dan kan je er in het saaie Nederland wel weer even tegenaan. Wij staan in ieder geval met open armen op je te wachten...liefsss xx
13 mei 2015 14:15 | Door: Joel veltman
Lieve Nath,
Wat mooi om te lezen dat je je afvraagt of je wel terug wilt! Geeft echt aan hoe mooi je het daar hebt gehad!
Wat ik mij afvroeg over de luizen of je er zelf geen last van heb gehad?
Ik wilde binnenkort naar de kapper, maar wacht wel even tot dat jij weer terug bent haha!
Rust lekker uit en geniet nog even van de dagen daar!
Joel
14 mei 2015 15:06 | Door: Fancy Nancy
We miss you here .. Je mag trots zijn op jezelf met deze ervaring ben in paar weken tijd all-round kapster geworden hahahah!! Mooie leuke foto's Sjaak en ik missen jou.. We gaan weer shinen en Hozzelen hahahahahahaha!! Dikke kus